6 Nisan 2012 Cuma

MİMLENDİM :)

Eveeet...Bende Mimlenenler furyasına sevgili Orkidella sayesinde katılmış oldum.Öncelikle ona teşekkür ederek bana sormuş olduğu sorulara geçiyorum.

1- Hayatınızda "artık yok" dediğiniz şeyler var mı? Eskiden bu yana neler değişti sizce? Neleri özlüyorsunuz peki, neleri yad ediyorsunuz? Ya da aklınıza geldiğinde "iyi ki de değişti" dediğiniz şeyler oluyor mu?

Hayatımda heralde en büyük ve ''artık yok'' denebilecek tek şey heralde babamı kaybetmiş olmamız. Aslında eskiden bu yana hayatımda, yaşadıklarımda, duygularımda, düşüncelerimde çok şeyler değişti. Bunların değişmesindeki en büyük pay herhalde üniversite hayatım oldu.Başka bi şehirde tek yaşamaktanmı yoksa çocukluğun verdiği toyluktan arınmakmı bilinmez zaman bana olgunluk kattı.

 2- Hayatınızda neyin değişmesini isterdiniz? Yeni bir eşya, yeni bir hayat ya da yeni bir icat mı istediğiniz? "Hayalimdir.." dediğiniz bir şey söyler misiniz?

Hayatımda değişmesini istediğim şey her ne kadar pişman olmasamda okumuş olduğum bölüm değilde, hayallerimdeki bölüm olan hukuk fakültesini bitirmekti. Ama olsun ben şu andaki bölümümüde çok seviyorum. Bi de kendi şahsına münhasır, müstakil sevimli bahçeli bi evimin olmasını çoooook istiyorum. Bir gün çoook zengin olduğumda yapıcağım ilk şey bunun gibi bi ev almak :)



Bende bu soruları sevgili Beyazkitaplıkkitapladans  ve ilknur akpınar a yolluyorum.

2 yorum:

  1. Öncelikle başınız sağolsun.
    2. olarak inşallah en kısa zamanda gönlünüze göre bir ev sahibi olursunuz.
    Son olarak da MİM için teşekkürler...

    YanıtlaSil
  2. başınız sağolsun , kaçıncıdır aynı soruların ilkinde babasını kaybedeb arkadaşlarıma rastlıyorum, ben de erkence kaybettim babamı :( Hepimiz farklı bir yönde olgunlaştık mecburen değil mi ?
    Ev harika görünüyor :) umarım dileğin gerçek olur.
    Mim için çok teşekkür ederim , ben cevaplamıştım ama kabul olur mu :) sevgiler..

    YanıtlaSil